Av Längtan Till Ett Barn

Lilla Längtan - Av Längtan Till Ett Barn
Det har alltid knipit extra hårt i hjärtat på mig när människor av olika anledningar inte kan få den familj de så hett önskar. På senare tid har just denna slags längtan spridit sig i vår familj. Man kan välja att längta i lönndom eller längta öppet. Det måste var och en göra som de vill men vi längtar öppet. Jag längtar för de förhoppningsfulla unga som vill ha barn, jag längtar för de barns skull som ännu inte fått en trygg och älskande familj... Jag längtar efter att vars och ens behov ska fyllas på det sätt som är bäst och att varje person ska känna Guds kärlek även när livet inte blir så där som man själv hade planerat. För lyckan finns där - för var och en.

Av Längtan till ett barn - Lilla Längtan  - finns även på Facebook förstås. Robert och Sigrid är längtanföräldrarna.

  • De underbara längtanfigurerna "Pingvinnallarna" görs av Sigrid. Från design till sista trådstygnet - om inte någon hjälper till som det faktiskt händer ibland!
  • Hanna gör just nu en - eller två kanske det blir - barnsångsskivor med otroliga och roliga sånger för stora och små. Många familjemedlemmar har fått/får just  nu hjälpa till med inspelningen! Snart klar!
  • Jag själv, Madeleine, är i gång med bearbetandet av sagoboken för alla åldrar. Sagan om den lilla mannen ... mer kan jag inte säga just nu.
  • Sylvi Ahlström har spelat in en barnsaga - med sång och musik av Hanna och Robert. Blir snart tillgänglig för nedladdning.
Tanken är att den som vill vara med de längtande och hjälpa dem ska kunna göra det på Lilla Längtan och få möjligheten att skaffa sig specialproducerade böcker, skivor och underbara längtanfigurer som tack för medkänsla och stöttning.

Längtanfigurerna är redan ute -  massor av dem har åkt till främmande land! De andra är på gång. Med eller utan prislapp - det vet vi inte ännu. All hjälp och råd mottages tacksamt. Det är lite "djungligt", det här med direkt donation eller försäljning där man donerar allt överskott. Vilket är bäst!?

............................
Du hittar mig på face book om du vill. Du hittar också till familjeföretaget Blomberg Entertainment här och vill du veta lite mer om hur det är att Vila i frid redan i livet - så är du välkommen tillbaka. Det är en livsuppgift, känner jag.Och många saknar just frid. Varje dag går jag in på Skrivarcoachen Ann Ljungbergs SkrivPuff och får ett nytt ord att skriva om. Ett skönt sätt att få hjärnan att vakna till liv! Kolla länklistan...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar