Den begåvade sidan!!

Min familj består av maken Jan-Eric Blomberg och alla våra älskade och begåvade, sjungande, spelande, musikskrivande - och så klart vackra (de brås på mormor, sägs det i en av sångerna;-) barn i åldersordning: Linda, Daniel, Robert, Niclas, Hanna, Victor och Emily.  Du hittar dem alla utom Daniel på facebook. Det är ett härligt vimmel av nationaliteter och dialekter.
   Vi är ju smålänningar och övriga tillägg till familjen är stockholmare, amerikanska, norska, engelsman, bleking och skåningar och sju av dem bor i Frankrike och tre i England bara för att krydda till det. Så översättningar är vi riktigt bra på här. Om någon önskar hjälp så finns det proffs - både i texter och i musikaliska sammanhang.
Alla är förstås härliga och kreativa familjer! (Så vi är 27 personer nu på våra små familjekalas om någon undrar. Och två goa katter.) Tack mina kära för alla glada stunder ni ger mig! Som väl är har åtminstone en del  av de häftiga stunderna blivit "förevigade" att fortsätta njutas av.
   Från trams och flams till ös och klös - håll till godo! Och är det ingen annan intresserad så har i alla fall jag JÄTTEKUL;-)

Först ut i tramset: Daniel "Kalle/Donald" Blomberg i sitt fulla frukostesse för att locka ner gröten ... Önskar vi hade hans "Gröt"låt här också. Daniel är en mycket hemlig man på sköna Gotland men hans fru Kathryn bloggar i sin Garden of Sweden - när hon får tid.


Här kommer nästa frukostbild  -  från 2011.  Ett par sömniga systrar i pyjamas kan också ha koll! Here you are - Hanna och Emily - the best way of spending the next 34 seconds....

Efter dessa Blombergska frukostbilder så kan det vara läge att höra vad Niclas egentligen tycker om sina blonda småsystrar... Och när han inte driver med sina älskade systrar så hårdöser han gärna med sitt band. Avengeus på MySpace. På Soundcloud. Kolla in på Blombergentertainment och titta vad han - och en del andra av oss - mer har för sig på fritiden.

 Vill du ha ett otroligt dubbelös - kolla på Robert och Hanna med Office Crew i 
Tar Google till hjälp för att finna några notiser om Hanna - Schlagerstjärnan t ex är fin. Letar man nere till vänster på följande länkar kommer lite artiklar om Hanna i Östran, Soul trip till Zimbabwe, ja, och bunjy jump på 111 meter gjorde hon också - men linan höll som väl var... Barometern mm. Söker förgäves efter alla roliga intervjuer jag minns från radio Blekinge och Kalmar med Linda, Daniel, Robert, Hanna ... mfl. Hade varit så kul!

Här kan du ladda ner en mp3fil med Dotter till en Kung av Jenny Phillips - översättning Daniel Blomberg och sång Hanna Blomberg.  Otroligt vacker!

Mer ÖS med Robert hos Office Crew  I wish.
Missa inte Robbans bejublade näsflöjtssolo!!!
Hitta Robbans Myspace ihop med kompisen Linus Söderholm - men det måste väl finnas en nyare?!

Roberts fru Sigrid är
Men också som sig själv i sin
You can have this song for free  - Stimmad, naturligtvis!
i Linnéparken, Växjö!
Robert och Sigrid har Lilla Längtan - ett underbart projekt för den som har allt eller vill ge något.

Ska snart lägga in fler kul länkar och klipp av den begåvade sidan - det är endast en tidsfråga!
Söker Ferrum Nox och annat Victor haft för sig... En mycket gammal artikel får duga så länge
Söker artiklar om Lindas textilskapande - men otur med det också idag. Det finns mycket att ösa ur - bara man vet hur. Och var.

2 kommentarer: