tisdag 7 maj 2013

Våren sprakar och jag är tavarlig!!


Hej du!!! Det var ett tag sen..
Vad har hänt sen sist... jo...
Vintern har rasat och jag med den...!!

Jag skulle ha gjort så mycket
mycket gott i mitt eget tycke´
men det blev lite väl
mycket, för min själ
orkade inte med trycket...

Och sen fick allt jag hade på gång antingen bli liggande eller bli gjort halvdant eller av någon annan... suck. Men kanske lär jag mig att se lite på klockan i fortsättningen, ställa den och inte jobba på "övertid" jämt och ständigt bara för att det är fysiskt möjligt. Den där väggen folk talar om - den har jag sett från både in och utsidan. Nu... NU får det räcka.... NU ska jag bli klok och vara tavarlig med mig själv - så jag någon gång får det viktigaste  gjort - så länge jag har mig-) Motsatsen gör visst ändå ingen annan glad!

Har du sett att den där våren som vi längtade efter och som var så seeeeen - den har kommit ikapp nu med råge! Rapsbaggeråge, maskrosråge, gullviveråge, gökråge och till och med näktergalråge hörde jag talas om!!!
Så jag skyndade mig - nej, jag gick varligt, det gjorde jag, ut med sax och bunke för att plocka nässlor till min lunch. Utan handskar, för det glömde jag... men jag andades lugnt, tänkte att det var nyttiga stick för min blodcirkulation och så fick jag ihop till min krämiga gröna soppa. Rågbrödbitar till - nybakat. Sen vilade jag i solen och lyssnade på en utmärkt fransklärare vid namn Paul Noble - han är underbart logiskt och lugn. Efter det gick jag en runda i trädgården och samlade 97 stycken fina maskrosor. De innehöll till min stora förvåning en mängd svarta små rapsbaggar!! Medan jag skriver detta inlägg så sprider sig doften av maskros och citron i köket - vill du veta vad jag gör med mina nya fina maskrosor?? Kolla in mitt gamla inlägg från förra året...!
http://systerysteroch7mamma.blogspot.se/2012/05/langtan-till-tradgarn-var-stark-denna.html
Var tavarlig du med - det är skoj!!
KraM------------------------------------------------------ Gå in på flikarna högst upp så hittar du mig på facebook om du vill. Du hittar också till familjeföretaget Blomberg Entertainment på Länksidan och vill du veta lite mer om hur det är att Vila i frid redan i livet - så är du välkommen tillbaka. Det är en livsuppgift, känner jag.Och många saknar just frid, tycker jag mig ha märkt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar