måndag 4 april 2011

ny familj och länk till himlen

Jag är ute och reser igen. Eller rättare sagt kom aldrig riktigt hem emellan. En underbar resa hade vi - min man och jag. Vädret var härligt och familjen Stenberg (i Frankrike) som var målet var förstås jättekul att vara med. Templet i Bern strålade ikapp med solen och alla bemärkelsebarnen, det gamla ytterst charmiga golvknakande hotellet i Montbéliard hade nytt fint bad i grekisk stil och med bastu intill badkanten och härliga vilstolar som vi hann utnyttja både själva och ihop med barnbarnen.. Vi tog härliga promenader både runt sjön och i stan. Och lite överallt på resan. Bl a skrämde vi nästan slag på vänner i Hann. Münden som vi fick för oss att överraska - till allas stora glädje - och en del andra på vägen dit eftersom de inte tycks gilla att man kör emot enkelriktat där på de snåriga vägarna;-) Om jag inte var så lat hade jag lagt upp bilder från resan men nu är det inte möjligt p g a att min gamla mobil är i Sverige och jag är i England med en ny mobil jag knappt förstår. Här är jag nu för att bekanta mig med den nya familjen som blir officiellt en del av oss den 30 april!
   Stress? Inte vet jag - nu är jag nog bedövad av allt som händer men vädret är vackert, familjen Halstead  från Solihull är en mycket trevlig familj och blivande svärsonen Ian visade sina konster och lagade en massa fantastisk god mat av olika sorter till oss alla igår på Mors dag så jag förstår varför Emily är nöjd med valet;-)  Jag bor hos helt galet underbara Ogdens i Sutton Coldfield - som var Hannas extrafamilj (missionspresidentpar) hennes sista månader i England.. och konferensen http://ldsmediatalk.com/2011/04/01/watch-lds-general-conference-live/  = Länk till himlen!- Otroligt njutbart och viktigt för själen!
Livet blir inte mindre gott för att det verkar stöka till sig ibland. Bara man orkar se sig lite om och vila i tanken att det finns en Gud som älskar oss och att "allt samverkar till det bästa för dem som tror". Och det gör väl vi, eller hur? Och jag har i dagarna fått ett starkare vittnesbörd om att ju mindre jag talar desto mer plats får Den Helige Anden att göra sig hörd. En mycket användbar lärdom!
KraM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar