tisdag 24 januari 2012

Om salva...

Jag la av en salva och han fick så han teg
I stora drag kan man säga att jag vann striden
När han var ödmjuk nog
använde jag det smorda munlädret
och bredde på den mjuka salvan ovanpå det sårade egot
Men varför skulle det alls bli till en strid?


- hudvårdande, kanske doftade medel för huden
- innan  man levererar nästa salva med geväret
 - ifall någon inte tänker att det var en ordsalva i första raden så vill jag bara förtydliga det - även om det så klart skulle kunna varit en verklig gevärssalva. Men så långt tänkte jag inte ens. Bara att ord är vapen - Läs boken Härskarteknik om ni tvivlar  - läs kort om de sju härskarteknikerna här.

Du hittar mig på face book om du vill. Du hittar också till familjeföretaget Blomberg Entertainment här och vill du veta lite mer om hur det är att Vila i frid redan i livet - så är du välkommen tillbaka. Det är en livsuppgift, känner jag.Och många saknar just frid. Varje dag går jag in på Skrivarcoachen Ann Ljungbergs SkrivPuff och får ett nytt ord att skriva om. Ett skönt sätt att få hjärnan att vakna till liv! Kolla länklistan...

9 kommentarer:

 1. Jag uppskattade dina ord om att vila i frid i nuet, dock har jag invändningar mot att använda vapen i texter då vapen endast innebär våld.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Lisa Björn! Det var en ordsalva jag menade. Tack för att du upplyste mig om att det inte såg så ut! Så blind men är ibland för annat än det man har i huvudet! Otroligt - Gevärslänken var för att visa att ord är vapen som skadar och ibland mer än fysikt våld. La in fler länkar om Härskarteknik nu - tack vare dig! Tack igen;-)

   Radera
 2. Klyftig användning av båda betydelserna.

  SvaraRadera
 3. Du får verkligen fram hur motsägelsefullt ordet salva är.

  SvaraRadera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 5. Håller med samtliga över! Riktigt finurligt och bra. Att förtydliga kändes överflödigt ;), tycker jag vilket fall. Våga lita på din läsare.

  SvaraRadera
 6. Hej och tack!
  Ord som vapen - därför länken till vapen för att förtydliga vad orden ibland används till! Sorgligt nog mer vanligt än man själv alltid är medveten om.

  SvaraRadera
 7. Tycker som Feffe, behövdes inte förklaras. Väldigt bra tycker jag. Gillade tonen mycket.

  SvaraRadera